MyDress

Collage MyDress Naaicursussen

Contact

Cursussen:
Naaiatelier MyDress
Potterstraat 167
9170 Sint-Pauwels
Mail:
info.mydress@gmail.com
Facebook:
MyDressNaaicursus

Over MyDress

Velen herinneren zich misschien nog wel hoe moeder uren achter de naaimachine doorbracht om kleertjes voor haar kroost te maken. Bij mij was dat niet anders. Als jonge tiener raakte ik gefascineerd door het naaien en met de hulp van mama maakte ik mijn allereerste kleedje: een roze jurk met aangeknipte mouwen voor de trouw van een nicht. Ik was echt gebeten door dit creatieve "virus". Tijdens de examenperiode stond de naaimachine dan ook steeds stand-by.

We zijn nu ruim 35 jaar later en ik heb al heel wat kilometers afgelegd met de naaimachine. Door steeds mijn grenzen te verleggen, heb ik ook methoden ontwikkeld om efficiënter en nauwkeuriger te werken. Tot slot volgde ik zelf nog een vervolmakingscursus om mijn naaitechnieken verder te verfijnen. In 2010 besloot ik dan de sprong te wagen en op 8 november startte de eerste naailes met zes cursisten.

Met MyDress wil ik niet alleen mijn kennis, maar ook het plezier van het naaien doorgeven aan iedereen die graag de handen uit de mouwen steekt.

Naar boven